Om Treleker.no

[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_layout_row _id=”2″ ][cs_element_layout_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_content_seo]Om Treleker.no\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”5″ ][cs_content_seo]Interessen for treleker ble vekket da vi i 2004 ble besteforeldre. Når vi gikk i leketøysforretningene for å finne noe annet enn plastleker, synes vi utvalget var veldig lite.

Da vi bestandig har hatt interesse for å være ute og reise, visste vi at det var mulig å finne “gode treleker ” i andre land. De har holdt vedlike håndtverket og en produksjon på slike leker, noe som er blitt borte i Norge. Vi satte derfor igang for å få direkte kontakt med små håndverksbedrifter. Vi kunne derfor med glede, ta hjem til vårt barnebarn solide og gode treleker. Underveis fikk vi ideen om å tilby dette til andre i Norge, slik at det er mulig og ha ett alternativ til all plasten som er på barnerommet og i barnehager.

Vi har gjennom de siste årene fått kontakt med flere produsenter og har etterhvert et bra spekter av solide treleker.

Vår filosofi er at våre treleker skal holde og kunne brukes av flere barn, kanskje i flere generasjoner.\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”6″ ][cs_element_image _id=”7″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][/cs_content]